burza mózgów

Opis forum

#91 2013-01-23 18:49:15

makusek89

Użytkownik

Punktów :   

Re: :)

e   juz kojarze kumpeli fotograf z wesela tez mial taki wstep

chyba dzis nie wypali bo nikogo nie ma.... ja tez sie ulatniam...

Ostatnio edytowany przez makusek89 (2013-01-23 19:18:19)

#92 2013-01-23 19:21:08

AdministratorDamian

Administrator

Punktów :   

ok... nagrałem swój film na komórce i dodał filmik filmiku w mejlu i jeszcze dziś wam wyślę... a jutro w oryginalnej wersji coś wykombinuję...

#93 2013-01-23 19:26:19

Justyna B

Użytkownik

Punktów :   

Agnieszka pisała że nie bedzie a Ewelina jest w pray.

#94 2013-01-23 19:27:51

AdministratorDamian

Administrator

Punktów :   

natalia też się zmyła.... a co do olka to nie wiem.... może przełożymy to na jutro na 17, 18 albo 20?

#95 2013-01-23 19:28:41

Justyna B

Użytkownik

Punktów :   

Nie wiem co z tym komputerem, wszystkie wyrazy są podkreślone na czerwono i nie widzę liter. Mój komputer dziś odmówił posłuszeństwa i nic się nie dało zrobić, dlatego jestem tak późno na komputerze dzieciaków. Ale jeśli reszty nie ma to możemy myśleć nad projektem Eweliny i co dalej z nim zrobić

#96 2013-01-23 19:31:10

AdministratorDamian

Administrator

Punktów :   

Ewelina już chyba wszystko wymyśliła... ja zrobiłem fajny filmik... jeszcze dziś w brzydkiej jakości go dostaniesz... to umówmy się na jutro ok?

#97 2013-01-23 19:31:14

Justyna B

Użytkownik

Punktów :   

Jutro jestem o 7 w domu bo idę na fitness, Agnieszki też jutro nie będzie, więc najlepiej może jeszcze samemu myśleć nad tym tematem i jutro to obgadać ok 20:30, wcześniej mi sie nie da., przeczytałeś to co Ewelina przesłała na e-maila?

#98 2013-01-23 19:32:53

AdministratorDamian

Administrator

Punktów :   

przeczytałem i jest super, wszystko już prawie jest... no to niech każdy dokończy jej koncepcję, jutro dopracujemy ją na bum cyk cyk i będziemy mieli z głowy. to na 21?

#99 2013-01-23 19:33:20

Justyna B

Użytkownik

Punktów :   

Cały czas myślę nad jakimś powiedzonkiem, bo to chyba musi być, jako hasło reklamowe. Jutro pogadamy też gdzieś o tej godzinie co dziś, a gdzie ten filmik będzie?

#100 2013-01-23 19:34:58

AdministratorDamian

Administrator

Punktów :   

na mejla wyślę a ten w dobrej jakości dodam na youtube i podam link

#101 2013-01-23 19:45:53

Justyna B

Użytkownik

Punktów :   

Wyszukukałam ze słownika frazeologicznego zdania na temat "rąk" i tak: "mieć wszystkie atuty w ręku" "ręce opadają" "trzymać rękę na pulsie" " z ręką na sercu", "my nie siedzimy z założonymi rękami", "robota pali sie komuś w rękach", "bez czegoś jak bez ręki", "iść komuś na rękę"
Do jutra
Dobranoc

#102 2013-01-24 06:27:14

agaklopotek

Użytkownik

Punktów :   

Czytałam plan Eweliny, mysle że jest bardzo. Faktycznie trzeba wymyśleć to hasło do kampanii, i wiecie co sobie teraz pomyslałam... czy ta nazwa OSKARY nie bedzie takim totalnym plagiatem, że wykorzystujemy coś co już istnieje? nie wiem może mi sie tylko tak wydaje

#103 2013-01-24 08:34:32

ewela

Nowy użytkownik

Punktów :   

mi się wydaje, że sama nazwa oskar na stowarzyszenie może być, ale te statuetki to Aga może mieć rację. może coś z tymi rękoma. może pięść z podniesionym kciukiem?
a jeżeli chodzi o hasło to mi się podoba "my nie siedzimy z założonymi rękoma" albo "z ręką na sercu"
jeszcze te działania trzeba by było wymyślić i nasze sukcesy.

no i ten filmik Damiana fajny

Ostatnio edytowany przez ewela (2013-01-24 08:36:33)

#104 2013-01-24 16:16:02

makusek89

Użytkownik

Punktów :   

jeśli  chodzi o filmik to jest super (no oprócz mojego garba) ale to taki mały feler jesli chodzi o nazwe  to ja bym dala "nie siedzmy z załozonymi rękoma" bo ta z ręką na sercu nie mówi o tym, że coś działamy.
Jeśli chodzi o misje i cel to bym dała to co wczśniej czyli : aktywizacja osób z dysfukcjami kończyn gornych, przeciwdziałanie wykluczeniu, poprawa jakości ich życia, poszerzenie zainteresowań oraz kręgu znajomych, organizowanie i ułatwianie bezpośrednich kontaktów, wymianę doświadczeń pomiędzy osobami niepełnosprawnymi, Rozwijanie i propagowanie inicjatyw, postaw i działań sprzyjających integrowaniu osób
niepełnosprawnych ze środowiskiem, no i cos zwiazanego z tym filmem np. poszerzanie wiedzy o filmach, jak powstają itp.
jeśli chodzi o działania: no to tak jak pisała Ewelina -    comiesięczne lub cotygodniowe spotkania kreatorów audiowizualnej rozrywki, na których tworzą oni w małych grupach krótkie filmy, które później poddają ocenie / krytyce na forum stowarzyszenia, omawiają co zrobili dobrze a co mogli zrobić lepiej,
jeśli chodzi o sukcesy to ja bym im tak nad wyrost nie dała ich bo oni nie maja statusu opp czyli nie dzialaja az tak bega szeroko: bym dała artykul w gazecie o ich działaniach, pokaz filmu związanego z edukacją np. na jakiś temat geograficzny na lekcji geografii w gimnazjum...  nie pamietam o co chodzi z segmentacja, grupa docelowa: zawęziła bym to do społeczeństwa lokalnego bo jakoś cieżko mi uwierzyć ze kino by nasze reklamówki zwłaszcza ze są to amatorzy... prędzej bym dogadała się z dyrektorem stacji lokalnej w tv zeby czasem puscil nasza reklamowke za symboliczna opłata, są to tańsze rzeczy... no i możemy roznieść ulotki po szkołach, urzędach oraz na starówce np.  Produktem jest już film Damiana oraz można by stworzyć ulotkę i plakat... Lub zamiast ulotek plakaty bo ulotki to i tak ludzie w kosz wala a w sumie nie mamy chyba az takiego budzetu zeby w to i to zainwestowac, jako produkt mozemy podać ze mamy scenariusze do 2 filmików i mozemy je przedstawic... dystrybucja to bym puscila bloga w interenecie, na youtube wrzucila i udostepnila na fb i cos mozna by do lokalnej gazety wrzucic oraz  tv lokalnej, mysle ze przy malym budzecie musimy sie skupic na lokalnych mediach lub ogólno dostepnych jak net...  jak dla mnie promocja i dystrybucja i produt łaczy sie w jedno. nie wiem jak okreslic budzet bo nie wiemy ile kosztuja plakaty i miejsce w ogloszeniu czy tv... Nie obiecuje ze bede wieczorem (z moją babcią jest słabo i nie wiem co będzie wieczorem) także zgadzam sie na wszytsko co ustalicie. jesli chodzi o zaprezent5owanie tego jej to bym jej wyslala prezentacje z podpunktami po kolei z projektem... i filmik Damiana i projekt ulotki lub plakatu... fajny by byla ulotka / plakat z czerwonym dywanem tak jak fragment tego filmu co Damian stworzyl, i z tym haslem Eweliny "To od ciebie zależy czy będziesz gwiazdą" na tle dywanu

Na meilu zostawilam wam wstepna prezentacje dla Stawickiej do prezentowania zamiast kartki... oczywiscie do zmian

Ostatnio edytowany przez makusek89 (2013-01-24 17:15:48)

#105 2013-01-24 20:00:39

AdministratorDamian

Administrator

Punktów :   

siema. kto co ma? ja utknąłem w pracy więc długo nie zabawię. Ciesze się, że filmik się podoba

Stopka forum

RSS